*************************************************************************


Tujuan blog ni dibuat ialah untuk aku berkongsi pendapat, cerita, pengalaman dan juga untuk aku meluahkan apa-apa yang terbuku dihati serta macam-macam lagi lah...!!! Harap korang enjoy lah ye... Tapi tak lah BEST sangat blog ni... Lepas baca tu, KOMEN lah sikit.... (^_^) Terima Kasih~


*************************************************************************

Wednesday, December 14, 2011

LUKIS guna EXCEL???

Assalamualaikum...

Yerp! EXCEL boleh digunakan untuk melukis...Aku pun baru tahu lepas baca blog CKINSITE ni.... Dari blog ckin, aku ke blog YOUNIQUE NURDANI pulak untuk belajar lebih lanjut... Jadi, korang pun masuk la blog diorang ni kalau nak belajar... Aku tak sempat nak ajar... Aku cuma sempat share doodle yang aku buat aje~ MY FIRST DOODLE too ckin.... (^_^)



  

** TAK ACI~ doodle muka mizah lagi comel~ (mizah tu kali kedua buat...Memang la lebih comel -- dah pandai katakan...) haha...

ok, sekian....

4 comments:

  1. Wah..wah..dah boleh tempah ni cik awanis.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe... Seronok pulak bila dapat tau benda ni... hehe...

    ReplyDelete
  3. biaselah gambar saya memang comey...hehehe..

    ReplyDelete

komen jangan tak komen~ (~supaya boleh ditambah-baikkan~) Kritikan membina? Pujian? Cadangan? Pendapat? Semua aku terima~