*************************************************************************


Tujuan blog ni dibuat ialah untuk aku berkongsi pendapat, cerita, pengalaman dan juga untuk aku meluahkan apa-apa yang terbuku dihati serta macam-macam lagi lah...!!! Harap korang enjoy lah ye... Tapi tak lah BEST sangat blog ni... Lepas baca tu, KOMEN lah sikit.... (^_^) Terima Kasih~


*************************************************************************

Thursday, May 6, 2010

Pembetulan Kebenaran anak ular di MAKKAH

""Pembetulan Kebenaran anak ular di MAKKAH
(title in Malaysian language)


FORWARDING E-MAIL FROM SOMEONE....

Tolong la Ya Allah. Jgn gunakan nama Allah untuk sebarkan
benda khurafat camni.

What you are seeing is a genetic disorder... takde kena
mengena dengan ular...makkah atau sumpahan ibu. Video ni
diambil kat venezuela...dan penyakit ini dipanggil
HARLEQUIN BABY.

Its quite rare.....tapi ni bukan kes pertama cuma video ni
popular sejak zaman youtube. In fact first case harlequin
baby yang ada dalam literature perubatan berlaku pada tahun
1750.

"On Thursday, April ├że 5, 1750, I went to see a most
deplorable object of a child, born the night before of one
Mary Evans in 'Chas'town. It was surprising to all who beheld
it, and I scarcely know how to describe it. The skin was dry
and hard and seemed to be cracked in many places, somewhat
resembling the scales of a fish. The mouth was large and
round and open. It had no external nose, but two holes where
the nose should have been. The eyes appeared to be lumps of
coagulated blood, turned out, about the bigness of a plum,
ghastly to behold. It had no external ears, but holes where
the ears should be. The hands and feet appeared to be
swollen, were cramped up and felt quite hard. The back part
of the head was much open. It made a strange kind of noise,
very low, which I cannot describe. It lived about forty-eight
hours and was alive when I saw it."

Cukuplah menampal benda yang tak betul kat sini. Memburukkan
nama islam jek. Last month ada orang post pasal BYE...
Last month pasal anak kena sumpah jadi ikan jerung....
semuanya salah. Lain kali kalau nak menampal sila la research
dulu. Google dengan Wiki kan ada...""



dipetik dari : http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=362016466

No comments:

Post a Comment

komen jangan tak komen~ (~supaya boleh ditambah-baikkan~) Kritikan membina? Pujian? Cadangan? Pendapat? Semua aku terima~